Merk:Volkswagen (Meer kavels)
Model Type:T3 Camper
Jaar:1980
Bevindt zich in:Nederland
Body stijl:Camper (Meer kavels)
Kilometerstand:34100 km
Registratiepapieren:met Nederlands kenteken
Staat:2 – Zeer goede staat, minimale tekenen van slijtage
Transmissie:Handgeschakeld
Brandstof:Benzine
Kleur:Groen
Paardenkracht:70
Cilinderinhoud:1999

Taxatie waarde 33.500,- getaxeerd door Tanke Taxaties & Car Consultancy. De T3 komt incl. taxatierapport van 10-2018.

Verkocht via Catawiki klik hier voor resultaat.

Te koop van particulier deze mooie Volkswagen T3 camper. Deze camper is van binnen en buiten opnieuw gespoten in originele VW kleuren. Tevens is het volledige interieur vernieuwd.

Het interieur is volledig custom made. De kasten (het houtwerk) is afgewerkt in hoog glans autolak in de zelfde kleur als de carrosserie. De vloer is uitgevoerd in een slijtvast materiaal in teak motief (botendek)

De stoffering van de T3 is volledig op maat gemaakt uit hoogwaardig kunstleder.

De bus wordt geleverd met twee zonnepanelen (samen 160W) en een huishoudaccu van 105Ah die door de zonnepanelen geladen wordt. Op het dashboard staat een unit die de laadcapaciteit aangeeft.

Verder is de camper voorzien van een 80 liter compressorkoelkast met vriesvak en kookplaat/spoelbak, alles van hoogwaardige kwaliteit.

De carburateurs zijn gereviseerd, de remschijven, remklauwen en remblokken voor zijn vernieuwd. De remtrommels, remcilinders en remschoenen achter zijn vernieuwd.

Transport op eigen kosten. Wereldwijde levering is mogelijk. bij voorkeur vooraf controleren wat transport u kost bijvoorbeeld bij the freight hero.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Oldenzaal, Nederland.

Geef een reactie