Merk:Rover (Meer kavels)
Model Type:2000 TC
Jaar:1968
Bevindt zich in:Nederland
Body stijl:Sedan (Meer kavels)
Kilometerstand:6087 mi
Registratiepapieren:met Nederlands kenteken
Staat:4 – In een goede staat, rijklaar, mogelijk mechanische en cosmetische werkzaamheden vereist.
Transmissie:Handgeschakeld
Brandstof:Benzine
Kleur:Wit
Paardenkracht:107
Cilinderinhoud:2000

Deze mooie strakke Rover 2000TC is afkomstig uit een erfenis. De auto heeft in 1999 de laatste APK gehad. Nadat wij de auto uit de stalling gehaald hebben zijn olie en koelvloeistof ververst. Brandstoftank en leidingen gespoeld en de auto aan het lopen gemaakt. De oliedruk is goed, de motor loopt mooi stationair en pakt goed op bij gas geven.

Deze TC is er één uit de eerste serie met de grote toerenteller midden in het dashboard. Alles aan het interieur is bij mijn weten origineel zoals de auto de fabriek verlaten heeft.

De carrosserie is strak en rot vrij, wij hebben slechts 1 plekje kunnen vinden op het linker achterscherm. Dit is ook te zien op de foto’s. Deze 1968 Rover is zeer origineel en met weinig moeite weer op de weg te krijgen.

Bekijk de 55 foto’s om een goed beeld te krijgen van deze auto.

De remmen en de koppeling hebben geen druk daar de rem/koppelingsvloeistof er af is na jaren stilstand. Het hydraulische deel van de remmen en de koppeling heeft werk nodig en daarom is de auto niet rijdbaar.

De banden zijn goed, het chroom is netjes. Het interieur is passend bij de leeftijd met een scheur in de bijrijdersstoel (zie foto). De raamrubbers zijn uitgedroogd. De auto is ondertussen voorzien van een nieuwe accu.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Oldenzaal, Nederland.

Levering binnen Nederland via Wolves Wierden ongeveer 175,- excl. BTW.

Geef een reactie