In opdracht van de eigenaar verkochten wij onderstaande Jaguar MK2 in perfecte conditie. De nieuwe eigenaar in Belgiƫ is zeer content met de door hem aangekochte oldtimer.

( Link naar de veiling )

Deze Jaguar MK2 is volledig nieuw opgebouwd met alleen originele onderdelen en bij twijfel werd altijd gekozen voor nieuw of de beste oplossing.

De 3800cc motor met 220 PK is volledig gereviseerd en draait vol vreugde en hangt zeer prettig aan het gas, met deze motor kun je comfortabel cruisen en rijdt u met gemak mee met het moderne verkeer. De automatische versnellingsbak is eveneens volledig gereviseerd en schakelt als een nieuwe, de combinatie van de 3.8 liter motor en de automaat is eigenlijk de grootste plus van deze auto. Het is een droom om in te rijden. De motor is natuurlijk matching met het chassis nummer en de auto komt naast met een Heritage Certificaat.

Het lakwerk is een 9 uit 10, dit alleen omdat de afgelopen jaren de auto gebruikt is voor club ritjes en er een paar gebruikssporen zitten, het chroomwerk is perfect met uitzondering van een klein plekje op de voorbumper rechts Niets bijzonders maar gezien de kwaliteit van de auto naar mijn mening het enige storende element. Het leer en verdere interieur zijn in nieuwstaat, maar zie de foto’s en overtuig u zelf. World wide shipping available on expense of buyer.

Dit voertuig kan bekeken en afgehaald worden in Oldenzaal, Nederland.

Dit is een gebruikt voertuig. We adviseren u het voertuig te bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Dit om teleurstelling achteraf te voorkomen. Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Catawiki. Biedingen zijn exclusief vervoers- en exportkosten, tenzij anders vermeld.