Deze Dodge is in 2014 volledig gerestaureerd door de vorige eigenaar die een hele verzameling jaren 60 en 70 Amerikanen bezit. De auto is twee maand na de veiling naar Duitsland verkocht tot tevredenheid van de vorige eigenaar en de nieuwe eigenaresse.

( Link naar de veiling )

6,6 liter V8 volledig gereviseerd en opgebouwd met originele onderdelen – in Nederland gerestaureerd door Amerikaanse auto specialist. MOPAR droom.

Bijzonder mooie Dodge Charger SE, al in Nederland sinds 1974. De auto is enkele jaren geleden door een Amerikaanse auto specialist gerestaureerd waarbij de volledige techniek gereviseerd of vervangen is.

De 6,6 liter V8 motor en 727 Torque Flite versnellingsbak zijn volledig gereviseerd. Tevens is de auto voorzien van keramische gecoate headers (zie foto) en een nieuwe Edelbrock carburateur. De remmen zijn vernieuwd evenals de wielen, banden, roestvrijstalen uitlaat etc. In het interieur valt het dashboard op, geen scheuren en breuken in de afdekking en alle klokken werken. De twee stoelen zijn bekleed met echt leer, de hemel is nieuw evenals de vloerbekleding.

Het lakwerk is een 8 uit 10, dit daar de auto al drie jaar hobbymatig bereden is en er altijd iets kan gebeuren, zie foto’s. De auto is een genot om in te rijden, de motor heeft een fantastische roffel en de bak schakelt als een nieuwe. Kortom deze auto is de investering meer dan waard.

Kosten voor transport zijn voor de koper. verscheping kan na vooruitbetaling van het aankoopbedrag en de transportkosten geregeld worden. Kosten transport binnen vasteland europa 0,65 cent de km. Eilanden op aanvraag. Aziƫ en Noord en Zuid Amerika op aanvraag.

Hier enkele youtube opnames van de auto in actie. Film 1; https://youtu.be/1piW778OQnY Film 2; https://youtu.be/1tvXhJ4F1oI Film 3; https://youtu.be/8rutjjGsgT0

Dit voertuig kan bekeken en afgehaald worden in Oldenzaal, Nederland.

Biedingen zijn exclusief transport en export, tenzij anders aangegeven.

Dit is een gebruikt voertuig. Het is aan te bevelen het voertuig te bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Dit om teleurstelling achteraf te voorkomen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Geef een reactie